Lovosice: Město spolupracovalo na vydání nové knihy Čarovné České středohoří

05.01.2023 8:36 | Aktualizováno

Město Lovosice bylo jedním z měst, které se podílelo na tvorbě nově vydané knihy s názvem Čarovné České středohoří, kterou vydalo CBS Nakladatelství s. r. o. v omezeném počtu výtisků.

Lovosice: Město spolupracovalo na vydání nové knihy Čarovné České středohoří
Foto: meulovo.cz
Popisek: Pohled na Lovosice

Tématem knihy je znázornění malebné krajiny a „brány“ Českého středohoří zvané Porta Bohemica, která svým pojetím dává jedinečnou možnost nasát kouzelnou atmosféru krajiny magické a tak trochu tajuplné – krajiny Českého středohoří. Dne 14. prosince 2022 se na půdě Severočeské vědecké knihovny v Ústí nad Labem uskutečnil její slavnostní křest. Úvodní slovo pronesla paní ředitelka knihovny Mgr. Jana Linhartová a rovněž Ing. Zuzana Horáková - koordinátorka projektů.

Publikace je k zakoupení v informačním centru města v limitované edici 150 kusů a k dostání je za 499 Kč. Fotografie z Lovosic vznikaly v průběhu roku 2022 a většina z nich byla zajištěna ve spolupráci se zaměstnanci CK Lovoš.

Kniha je exkluzivním dárkem, který doporučujeme jak pro osoby blízké, tak i případné obchodní partnery pro možnost poznání místních krás.

Kniha je v pořadí již sedmou knihou ze speciální edice věnované nejkrásnějším oblastem ČR (dosud vyšlo Čarovné Česko, České Švýcarsko, Pálava, Praha, Žďárské vrchy a Železné hory). Obsahuje též mutace do němčiny a angličtiny.

Více o knize naleznete na stránkách nakladatelství ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Petr Mach, Ph.D. byl položen dotaz

cenzura

Jak v EU ovlivníte, zda u nás bude zachována svoboda projevu, kterou má snahu tato vláda omezit a jak píšete i vy, schovává to za jakýsi boj s dezinformacemi?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Chemický postřik proti plevelu

13:37 Kolín: Chemický postřik proti plevelu

Město Kolín informuje své obyvatele o harmonogramu chemického postřiku proti plevelu.