Mariánské Lázně: Pro dva nové zubaře je připravena dotace

23.05.2019 12:26

Město Mariánské Lázně schválilo na zastupitelstvupobídkovou dotaci na otevření nové stomatologické ordinace ve výši 1 000 000 korun. Dotace je prozatím připravena pro dva nové zubaře (tedy v celkové výši 2 000 000 korun).

Mariánské Lázně: Pro dva nové zubaře je připravena dotace
Foto: muml.cz
Popisek: Mariánské Lázně

Pevně věříme, že tato částka by mohla být tou pozitivní motivací a zdravotním pojišťovnám pomoci obsadit místo zubaře právě v Mariánských Lázních.

Nedostatek zdravotní péče v regionech je dlouhodobý problém, který by měly řešit zdravotní pojišťovny, neboť právě jim naši občané platí za zdravotní péči. Bohužel s doručením kvalitní péče nejsme úplně spokojeni a u zubařů je to jen nejvíce vidět. Za poslední rok v našem městě ukončili praxi dva stomatologové a noví se bohužel nehlásí. Proto jsme přistoupili k tomuto kroku, abychom pozitivní motivací přesvědčili lékaře, že v Mariánských Lázních máme o nové zubaře opravdu zájem.

Dotace je vypsána na dobu udržitelnosti ordinace na dobu pěti let. Pevně věříme, že za tuto dobu zubař pozná krásu našeho města a rád zde zůstane. V rámci dotace myslíme i na takové věci jako je možnost přerušení doby udržitelnosti z důvodu mateřství, tak aby se mladé lékařky nebály o tuto dotaci požádat.

Detaily naleznete na městském webu ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrava: Poučení i zábavu nabídl program pátečního Dne země v Komenského sadech

7:37 Ostrava: Poučení i zábavu nabídl program pátečního Dne země v Komenského sadech

Den Země, tradiční environmentální akce, nabídnul v pátek 19. dubna v Komenského sadech bohatý progr…