Město Náchod spustilo novou verzi webových stránek

23.02.2017 11:36

Struktura stránek byla vytvořena ve snaze o zpřehlednění a zjednodušení navigace při vyhledávání jednotlivých informací.

Město Náchod spustilo novou verzi webových stránek
Foto: Náchod
Popisek: Náchod

Stránky se také snaží o maximální přístupnost obsahu i všech svých funkčností pro všechny uživatele internetu, a to včetně mobilních zařízení. Publikování informací z městského úřadu mají na starosti pověření pracovníci jednotlivých odborů, městského informačního centra, tisková mluvčí a webmaster. V ostatních oblastech publikují informace kulturní, sportovní a další příspěvkové organizace města. 

„Internetové stránky denně navštíví v průměru přes 4000 unikátních návštěvníků a návštěvnost za rok 2016 překročila 1,3 milionu návštěvníků. Doufáme, že se vám budou nové stránky líbit a najdete zde spoustu užitečných informací," komentoval spuštění nové verze stránek webmaster Jan Vinter. Více informací ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

22:28 Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

Město Zlín se může pyšnit úspěšnou sezónou bikesharingu v roce 2023, jak naznačují nově zveřejněná d…