Město Turnov slaví 740. let od svého založení

29.10.2012 19:11

V neděli 28. října vyvrcholí oslavy 740. výročí založení města Turnova.

Město Turnov slaví 740. let od svého založení
Foto: ceskolipsko.info
Popisek: Turnov

Od 16.00 hodin pietní vzpomínka u Pomníku padlých, od 17.00 hodin odhalení výtvarného díla a pamětní desky na počest B. J. Horáčkovi a od 18.00 hodin slavnostní večer spojený s udělením Ceny obce panu Petru Gruberovi in memoriam a paní Evě Kordové. V kulturním programu vystoupí turnovští rodáci, jež se profesionálně věnují umělecké činnosti.

Svou účast přislíbili tito umělci: operní pěvkyně Marcela Machotková; houslistka Jitka Šedivá - Adamusová a Adamusovo trio; flétnista (od klasiky po jazz) Jaroslav Šolc; herec, dabér a režisér Václav Knop; sopranistka Lucie Vagenknechtová; violistka Lenka Maierová a komik, publicista a moderátor Petr Vydra. V průběhu večera rovněž vystoupí Pěvecký sbor Carmina.

reklama

autor: turnov.cz

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Dvě pracovnice ze zlínských základních škol získaly ocenění

22:28 Zlín: Dvě pracovnice ze zlínských základních škol získaly ocenění

Jako každý rok ocenil Zlínský kraj pracovníky ve školství. Mezi patnácti oceněnými z celého kraje by…