Město Zábřeh vyhlašuje pro rok 2018 tři dotační programy

27.12.2017 20:28

Zastupitelstvo města Zábřeh se na svém prosincovém jednání zabývalo nejen návrhem rozpočtu na rok 2018, ale i dotačními záležitostmi, kdy schválilo programy pro poskytování dotací z rozpočtu města.

Město Zábřeh vyhlašuje pro rok 2018 tři dotační programy
Foto: youtube.com
Popisek: Zábřeh na Moravě

Pro rok 2018 vyhlašuje město celkem 3 dotační programy, z nichž každý je zaměřen na podporu jiné oblasti – Program v oblasti sportu s celkovou finanční alokací až 300 tis. Kč je zaměřen na podporu subjektů vyvíjejících činnost v oblasti sportu na území města Zábřeh, Program v oblasti kultury a volnočasových aktivit s celkovou finanční alokací až 340 tis. Kč je zaměřen na podporu subjektů vyvíjejících činnost v oblasti kultury a volnočasových aktivit na území města Zábřeh a třetí Program v sociální oblasti s celkovou finanční alokací až 170 tis. Kč je zaměřen na podporu subjektů vyvíjejících činnost v sociální oblasti na území města Zábřeh a podporu subjektů vyvíjejících činnost v oblasti sociální pro občany města Zábřeh mimo území města.

Novinkou pro rok 2018 a roky následující je skutečnost, že žádosti o dotace budou vyplňovány a předkládány městu prostřednictvím interaktivních formulářů. Interaktivní formuláře umožní žadatelům, aby svou žádost mohli elektronicky vyplnit, opatřit elektronickým podpisem a odeslat datovou schránkou, pokud žadatel datovou schránku má, případně elektronicky vyplnit, vytisknout, podepsat a doručit na podatelnu města Zábřeh.

Úplné znění těchto programů, okruh způsobilých žadatelů a podmínky pro předkládání žádostí včetně formulářů žádostí o dotace v rámci programů je v souladu se zákonem zveřejněno nejen na úřední desce města Zábřeh, ale i ZDE.

V rámci všech uvedených programů budou moci žadatelé předkládat své žádosti o dotaci na předepsaném formuláři v termínu od 22.01.2018 do 02.02.2018 do 14:00 hodin na podatelnu Městského úřadu Zábřeh. Žadatelé o dotaci, kteří chtějí žádat o dotaci na jiný účel než účel určený v rámci programů, mohou žádat průběžně, a to prostřednictvím interaktivního formuláře, který je také zveřejněn na webových stránkách města pod odkazem „Dotace z rozpočtu města“.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.