Město Zlín prodává původní jarmarkové stánky

08.01.2017 20:09

Šedesát pět kusů původních zelených plachtových stánků, používaných při jarmarcích, nabízí k prodeji zlínská radnice. Vhodné jsou především pro živnostníky či trhovce, kteří potřebují mít vlastní přenosný stánek. Hodit by se mohly i organizacím či pořadatelům menších, například obecních, akcí.

Město Zlín prodává původní jarmarkové stánky
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

„V loňském roce jsme zakoupili nové a díky dřevěné střeše i odolnější a stabilnější stánky, které se i lépe hodí k pořádání akcí v zimním období. Staré stánky však stále mohou někomu ještě dobře posloužit,“ vysvětlila důvod prodeje členka rady města Jana Bazelová.

Cena jednoho stánku činí dva tisíce korun včetně DPH. Po předchozí domluvě je možné si stánky prohlédnout v areálu Technických služeb Zlín.

Počet zakoupených stánků na jednoho zájemce není omezen. V případě větší poptávky však budou upřednostněni zájemci o vyšší počet stánků.

„Další informace poskytne oddělení cestovního ruchu a informací. Nabídky je možné adresovat na podatelnu zlínské radnice nejpozději do 1. března,“ doplnila Eva Manišová, vedoucí oddělení cestovního ruchu a informací.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Přijďte si zacvičit do nových venkovních posiloven

13:33 Liberec: Přijďte si zacvičit do nových venkovních posiloven

Odbor ekologie a veřejného prostoru zrealizoval pro občany města Liberce dvě nové venkovní posilovny…