Město Zlín zve na Stromové slavnosti

16.10.2017 18:15

Stromové slavnosti 2017. To je souhrnný název několika zajímavých akcí, které se ve Zlíně uskuteční v průběhu měsíce října a listopadu. Jak již název napovídá, bude se jednat o akce zaměřené na přírodu a zejména péči o stromy.

Město Zlín zve na Stromové slavnosti
Foto: zlin.eu
Popisek: Zlín, ilustrační foto.

„Jedná se již o sedmý ročník této oblíbené akce. Široké veřejnosti je určen především program, který se uskuteční ve čtvrtek 19. října u zámku v sadu Svobody,“ prozradila Magda Pospíšilová z Odboru životního prostředí a zemědělství zlínského magistrátu.

Návštěvníci, a zejména děti, se mohou těšit na zážitkové lezení po stromech, ukázku dravců či hendikepovaných netopýrů, besedu s myslivcem a na mnoho jiných zajímavostí. Další lákavé akce se uskuteční 9. listopadu v městském sadu Růmy a v genofondovém sadu Baba a pak také 14. listopadu ve 14|15 Baťově institutu, kde se uskuteční řada zajímavých přednášek na téma: „Managament dřevin rostoucích mimo les s ohledem na výskyt chráněných druhů živočichů“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…