Městská část Praha 5 oceňuje nejlepší policisty, strážníky a hasiče

04.12.2016 10:39

V úterý 29. listopadu proběhlo v zasedací místnosti Zastupitelstva MČ Praha 5 za účasti radního MČ Praha 5 JUDr. Petra Lachnita slavnostní udílení čestných uznání a medailí příslušníkům bezpečnostních složek a Hasičského záchranného sboru působících na území Prahy 5.

Městská část Praha 5 oceňuje nejlepší policisty, strážníky a hasiče
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Lachnit

V úvodu tohoto slavnostního setkání poděkoval všem oceněným  JUDr. Petr Lachnit jménem městské části Prahy 5 za jejich odpovědnou a mimořádně důležitou práci. „Je mi ctí, že vám mohu osobně poděkovat za vaši příkladnou každodenní práci, kterou vykonáváte ve prospěch občanů, a pevně věřím, že tomu tak bude i v budoucnu, aby Praha 5 byla městskou částí bezpečnější,“ řekl všem oceněným JUDr. Petr Lachnit. Rovněž ocenil práci policistů, strážníků a hasičů za zásahy a obětavost mimo jejich službu.

Návrhy na čestná uznání předkládají ředitelé jednotlivých bezpečnostních složek a Hasičského záchranného sboru. Každé takové ocenění musí být i vedením těchto složek náležitě odůvodněno. Udělit čestné uznání je možné jen na základě vzorného plnění služebních povinností, vykonání mimořádného činu, jakým je např. záchrana života, a samozřejmě také osobních aktivit mimo službu, které přispívají k rozvoji práce a šíří dobré jméno jednotlivých bezpečnostních složek naší městské části Prahy 5.

Tento rok bylo za vzornou službu a mimořádné činy oceněno celkem 15 příslušníků z řad Městské policie hl. m. Prahy – Obvodního ředitelství Praha 5, Policie ČR - Obvodního ředitelství Praha II a Hasičského záchranného sboru hl. m. Prahy stanice Jinonice. Čestná uznání a medaile převzali ocenění z rukou radního Městské části Prahy 5 JUDr. Petra Lachnita, který ve svém projevu neopomenul vyzdvihnout tradičně dobrou a neustále se rozvíjející spolupráci záchranných složek a Městské části Praha 5.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…