Městský obvod Plzeň 3 připravil pro občany zajímavé podzimní procházky

25.08.2017 15:16

Občané plzeňského centrálního obvodu se mohou těšit na vycházky, které pro ně na podzim připravil Městský obvod Plzeň 3. Účastníky bude provázet, stejně jako na jaře, starosta centrálního obvodu Radislav Neubauer.

Městský obvod Plzeň 3 připravil pro občany zajímavé podzimní procházky
Foto: umo3.plzen.eu
Popisek: Úřad městského obvodu Plzeň 3

„Vycházky chceme dělat v jednotlivých částech našeho obvodu, kde si projdeme jejich zajímavá místa a čas si najdeme i na diskusi o tématech, která naše občany zajímají“, prozradil starosta Neubauer.

Účastníci se mohou zúčastnit celkem pěti vycházkových akcí, které začnou již v druhé polovině března. Sraz je vždy v 15 hodin a každá procházka bude zakončena malým občerstvením. Na vycházky není třeba se přihlašovat, vítáni jsou všichni! Akce se konají za každého počasí.

Plán vycházek:

Čtvrtek 7. září – Skvrňany – sraz v 15:00 hodin u kulturního sálu SOU, Vejprnická, procházka kolem Vejprnického potoka, návštěva skvrňanských dobrovolných hasičů.

Čtvrtek 21. září – Borský park a Škodaland – sraz v 15 hodin na konečné tramvaje č. 4 na Borech, procházka parkem, návštěva multifunkčního sportovního areálu Škodaland

Úterý 3. října - – Centrum města – sraz v 15 hodin u Horníčkovy zahrady v areálu ÚMO Plzeň 3, procházka centrem města, prohlídka zastupitelského sálu v budově ÚMO Plzeň 3.

Čtvrtek 12. října – Valcha – sraz v 15 hodin u sokolovny na Valše, procházka Valchou a okolím.

Čtvrtek 19. října - Nová Hospoda – sraz v 15 hodin u sokolovny, procházka po Nové Hospodě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

22:28 Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

Město Zlín se může pyšnit úspěšnou sezónou bikesharingu v roce 2023, jak naznačují nově zveřejněná d…