Mladá Boleslav: Demolice starých garáží pod průmyslovou školou

10.10.2019 10:51

Správa komunikací začala ve středu 9. října s demolicí skupiny polorozpadlých garáží na pozemcích města pod střední průmyslovou školou. Zároveň musí vyvézt velké množství zde nahromaděných odpadků.

Mladá Boleslav: Demolice starých garáží pod průmyslovou školou
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Práce by měly skončit ještě v tomto týdnu. Město tak začíná s postupnou revitalizací této zanedbané lokality a likvidací opuštěných staveb, v nichž se zdržovali bezdomovci a jiné nepřizpůsobivé osoby.

Bezdomovci byli v prostoru garáží doslova do poslední chvíle. Na připravovanou demolici byla upozorněna městská policie, která do této lokality opakovaně přicházela na kontroly v úterý odpoledne i v noci na středu a pokaždé zde přítomné osoby vyzvala k opuštění místa a informovala je o chystané demolici.

V úterý v 17 hodin zde strážníci nalezli tři muže a tři ženy (pět Čechů a jeden Slovák). Znovu zde strážníci byli v 18:30 a vyháněli bezdomovce, kteří zde navíc dělali oheň. Při další kontrole zde hlídka našla již jen dvě osoby, ženu české národnosti a muže slovenské národnosti. Naposled zde byli strážníci ve středu v 5:45, dva muže a dvě ženy české národnosti po ověření totožnosti vyzvali, aby místo neprodleně opustili.

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Hokejové finále se promítne i na pardubické radnici

16:31 Pardubice: Hokejové finále se promítne i na pardubické radnici

Hokejové šílenství, které zaplavilo město, se dotklo i pardubického magistrátu. Ten ve spolupráci s …