Mladá Boleslav: Dukelská ulice bude po rekonstrukci od pátku opět otevřená

22.10.2018 16:51

Od pátku 26. října budou moci řidiči opět využívat i Dukelskou ulici, která bude po mnoha měsících rekonstrukce znovu kompletně průjezdná.

Mladá Boleslav: Dukelská ulice bude po rekonstrukci od pátku opět otevřená
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

 "Jsem opravdu rád, že se povedlo Dukelskou ulici z velké části zrekonstruovat, i když to znamenalo dopravní obtíže a nepohodlí. Děkuji všem za trpělivost a věřím, že lidé ocení, jak se tato lokalita změnila k lepšímu," řekl primátor Raduan Nwelati. Dukelská ulice prošla letos i vloni ve dvou etapách rekonstrukcí v okolí křižovatek s ulicemi Laurinova, Štefánikova a Jilemnického, jako poslední byl na řadě úsek od Domu kultury je křižovatce s třídou TGM. Právě ten bude přesně za týden otevřen, což jistě výrazně uleví dopravě na přetížené Jičínské a TGM.

Práce na této části Dukelské ulice začaly už v létě, kdy zde úřadovali plynaři a správci dalších sítí, v srpnu pak nastoupila firma k finálním úpravám povrchu silnice, který byl v tomto úseku v opravdu katastrofálním stavu, s tím se ale svezla i úprava chodníků, zeleně, vznik dělícího ostrůvku a tak dále.

V souvislosti s ukončením opravy bude od pátku obnoven i výjezd do Dukelské z "malé" TGM, obslužné komunikace, která rovněž prošla celkovou rekonstrukcí. Vrací se sem původní dopravní režim, což znamená, že "malá" TGM bude  jednosměrná, vjet do ní bude možný pouze ze Smetanovy ulice (taktéž čerstvě zrekonstruované) a vyjíždět se bude tak jako dříve do Dukelské.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrava: Poučení i zábavu nabídl program pátečního Dne země v Komenského sadech

7:37 Ostrava: Poučení i zábavu nabídl program pátečního Dne země v Komenského sadech

Den Země, tradiční environmentální akce, nabídnul v pátek 19. dubna v Komenského sadech bohatý progr…