Mladá Boleslav: Havlíčkovou ulicí kolem průmyslové školy lze opět jezdit

27.06.2016 10:49 | Zprávy

Plně průjezdná je už část Havlíčkovy ulice mezi Husovou a Jaselskou ulicí. Kvůli opravám inženýrských sítí a komunikace zde byla několik měsíců uzavírka.

Mladá Boleslav: Havlíčkovou ulicí kolem průmyslové školy lze opět jezdit
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Vozovka, která byla uvedena do stavu předčasného užívání, má nový asfaltový povrch i vodorovné dopravní značení, nově jsou vyznačena i místa pro budoucí autobusovou zastávku. Dále probíhají práce na některých částech chodníků, především u křižovatky Havlíčkovy a Husovy ulice a dále naproti střední průmyslové škole.

V Havlíčkově ulici ve směru od Jaselské k pěší komunikaci mezi gymnázii se v rámci této opravy rozšířil chodník i v místě, kde se dříve procházelo jen obtížně. Právě zde ještě práce probíhají. Další opravy chodníků v Havlíčkově ulici budou závislé na jednáních města s památkáři i na finančních možnostech radnice.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

válka

Fakt si myslíte, že NATO, což jsme i my, chce válku s Ruskem? Máte proto nějaké důkazy? A myslíte si, že i Ukrajina chtěla válku s Ruskem? Podle mě jediný, kdo chce válku a začalo jí, je Rusko, které by evidentně chtělo obnovit i svůj vliv v Evropě po druhé světové válce.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Hradecko-pardubická aglomerace hlásí první dokončené projekty

10:28 Pardubice: Hradecko-pardubická aglomerace hlásí první dokončené projekty

Pardubice přivítaly na dalším jednání klíčové partnery aglomerace. Program byl po čtvrt roce opět na…