Mladá Boleslav: Jiráskovu ulici čeká rekonstrukce a uzavírka

09.06.2020 6:32

V souvislosti s opravou komunikací bude ve dnech 10. června až 23. června úplná uzavírka provozu v Jiráskově ulici, v úseku mezi ulicemi 17. listopadu a J. Palacha. Uzavírka bude provedena ve třech etapách v závislosti na postupu stavebních prací.

Mladá Boleslav: Jiráskovu ulici čeká rekonstrukce a uzavírka
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

V první etapě od 10. 6. do 11. 6. bude úplná uzavírka v celém úseku mezi ulicemi J. Palacha a 17. listopadu, kdy dojde k vyfrézování povrchu komunikace. Autobusy městské hromadné dopravy proto nebudou moci dodržet trasy linek, které jezdí Jiráskovou ulicí a nebude možné obsluhovat zastávku Modrá hvězda. Linky A, B, C, 30 a 31 zastávku Modrá hvězda vynechají. Autobusy pojedou po objízdné trase z ulice Jana Palacha, třídou Václava Klementa a ulicí 17. listopadu v obou směrech.

V druhé etapě od 12. do 17. 6. bude úplná uzavírka v úseku od ul. J. Palacha k M. Hvězdě včetně parkoviště u M. Hvězdy.

V třetí etapě od 18 6. do 23. 6. bude úplná uzavírka od vjezdu na parkoviště u M. Hvězdy po ul. 17. listopadu (v této etapě bude parkoviště před M. Hvězdou přístupné). Stavbu bude provádět firma H-Intes.

Po celou dobu trvání uzavírky provozu.je nutné, po předchozí domluvě s vlastníky vyhrazených parkovacích stání IP 12, zajistit umístění náhradního přechodného dopravního značení IP 12 – Vyhrazené parkoviště, v docházkové vzdálenosti od dotčeného úseku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Proběhla velká úklidová akce dobrovolníků

22:28 Liberec: Proběhla velká úklidová akce dobrovolníků

Statutární město Liberec opět podporovalo dobrovolníky, kteří se připojili k úklidové akci Ukliďme L…