Mladá Boleslav: Lidé do sběrných dvorů přivezli téměř 20 tun odpadu

09.05.2017 19:05

Již tradičně během svátečního dne (8.5.) mohli lidé využít otevřeného svěrného dvora Sever. Naplněno a odvezeno bylo jedenáct velkoobjemových kontejnerů s téměř 20 tunami odpadu.

Mladá Boleslav: Lidé do sběrných dvorů přivezli téměř 20 tun odpadu
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

Pracovníci firmy Compag, která sběrný dvůr provozuje, pokračovali v úklidu města. V příměstských částech Debř, Láskov a Michalovice lidé využili přistavených kontejnerů: naplnili třináct velkoobjemových kontejnerů s téměř třiceti tunami odpadu.

Pokračovalo také sečení veřejných ploch a postřik plevelů. Opraveny byly například chodníky v Dukelské ulici a ve spolupráci s Městskou společnosti sportovní a rekreační areály již připravovali pracovníci Compagu pískové plochy před blížícím se otevřením koupaliště.

Probíhala i likvidace spáleniště na Krásné louce, kde již během následujících týdnů budou na uklizených a posekaných plochách probíhat další sportovní a společenské akce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Chcete bydlet v městském bytě? Přihlaste se do elektronické aukce

13:37 Olomouc: Chcete bydlet v městském bytě? Přihlaste se do elektronické aukce

Začíná historicky první aukce nájemního bydlení v Olomouci. Registrační kolo tohoto výběrového řízen…