Mladá Boleslav: Město bude mít od ledna v pronájmu bazén v sokolovně

29.12.2011 21:36

Od 1. ledna 2012 si město Mladá Boleslav pronajme na jeden rok od TJ Sokol MB krytý bazén v sokolovně za symbolické nájemné 1 Kč. Jeho provoz zajistí prostřednictvím Městské společnosti sportovní a rekreační areály.

Mladá Boleslav: Město bude mít od ledna v pronájmu bazén v sokolovně
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

Žádné zásadní změny v provozní době ani ve vstupném se od 1. ledna nechystají i vzhledem k tomu, že je uzavřena řada smluv s různými organizacemi na využívání bazénu až do 30. 6. 2012. K případné optimalizaci provozu a případným změnám by proto mělo dojít nejdříve po letních prázdninách 2012. Informoval o tom na dnešní tiskové konferenci náměstek primátora Jiří Bouška.

To znamená, že obyvatelé, kteří bazén používají, budou od ledna platit stejné částky a bazén bude k dispozici ve stejnou dobu, jak je to letos," řekl náměstek Bouška. Město také přebírá všechny zaměstnance. TJ Sokol souhlasí s pronájmem bazénu městu proto, že sám již není schopen finančně provoz zajistit. Toto řešení, které také schválila 15. prosince městská rada, vzniklo po řadě jednání a po oboustranné dohodě města a sokolů. Provozování bazénu také pomůže radnici lépe se seznámit s jeho provozem a mít tak kompletní informace pro rozhodování, co s bazénem do dalších let.
Podrobné informace o bazénu budou nejpozději od ledna dostupné na webu Městské společnosti sportovní a rekreacni arealy - www.saramb.cz, kde jsou i informace o dalších městských sportovištích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mb-net.cz

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

10:28 Přerov: Seniory čeká sportovní klání, budou střílet na branku i jezdit na koloběžce

Zasportovat si, poměřit síly se svými vrstevníky, zabavit se – a možná i vyhrát. To všechno má přiné…