Mladá Boleslav: Město podpoří hasičský záchranný sbor půl milionem korun

03.04.2017 8:37

Zastupitelstvo města ve čtvrtek schválilo smlouvu o spolupráci a přispívání na provoz a vybavení mladoboleslavské jednotky hasičského záchranného sboru.

Mladá Boleslav: Město podpoří hasičský záchranný sbor půl milionem korun
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

„Jsem velmi rád, že naše spolupráce, kterou jsme navázali v rámci projektu Bezpečné město, úspěšně pokračuje. Vše vygradovalo podporou ve výši 500 tisíc korun. Jsem rád, že se nám podařilo tuto dlouhodobou podporu zrealizovat. Je to smlouva, kde deklarujeme, že budeme s hasičským záchranným sborem spolupracovat i v budoucnu,“ řekl náměstek primátora Michal Kopal.

Mezi městem Mladá Boleslav a Hasičským záchranným sborem Středočeského kraje, Územním odborem v Mladé Boleslavi je nyní uzavřena smlouva, která bude sloužit k vytváření podmínek pro zajištění účinné ochrany života a zdraví občanů a majetku před požáry a k poskytování pomoci při živelných pohromách, krizových stavech a jiných mimořádných událostech. Schválený letošní příspěvek – 500 tisíc korun - bude sloužit na pořízení kontejneru na likvidaci ropných nehod a havárií. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

7:37 Děčín: Test směsného komunálního odpadu. Téměř polovinu objemu tvoří dále vytříditelné složky

Po několika měsících provedlo město Děčín spolu s technickými službami další test kontejneru na směs…