Mladá Boleslav: Město vybralo firmu na první etapu úprav bazénu v sokolovně

20.05.2018 19:06

Mladá Boleslav již vybrala zhotovitele první etapy plánovaných úprav krytého bazénu v suterénu sokolovny v Palackého ulici, které zahrnují demoliční práce uvnitř budovy.

Mladá Boleslav: Město vybralo firmu na první etapu úprav bazénu v sokolovně
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

Rada města schválila uzavření smlouvy o převodu práv a povinností na tuto stavbu se společností Městská společnost sportovní a rekreační areály, která bude do budoucna i provozovatelem bazénu. První etapa prací bude stát necelé tři miliony korun bez DPH. Jak řekl náměstek primátora Jiří Bouška, je snahou vše smluvně ošetřit tak, aby práce začaly do léta.

Sokolovna je nadále v majetku TJ Sokol, která má s Městskou společností sportovní a rekreační areály uzavřenou nájemní smlouvu týkající se užívání plaveckého bazénu. Její součástí je i závazek realizovat stavební a dispoziční úpravy bazénu, které se nyní připravují.

Krytý bazén v sokolovně byl uzavřen v červnu 2015 po otevření nového krytého bazénu u lesoparku Štěpánka. Vzhledem k velkému zájmu obyvatel i návštěvníků města o plavání bylo později rozhodnuto o znovuoživení a modernizaci bazénu v sokolovně a byly dojednány i příslušné smlouvy s TJ Sokol.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…