Mladá Boleslav: Město založí vlastní společnost pro správu nemovitostí

24.10.2019 8:36

Zastupitelé v pondělí 21. října schválili založení Městské společnosti pro správu nemovitostí. Společnost DOMOS, která dosud spravovala městské byty a nebyty, změnila majitele a svou činnost pro město ukončí ke dni 31. 12. 2019.

Mladá Boleslav: Město založí vlastní společnost pro správu nemovitostí
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

 "My jsme řešili několik variant. Nakonec jsme se rozhodli, že založíme vlastní společnost. Rozjezd bude mít těžší, protože už od 1. 1. 2020 by měla fungovat a starat se o všechny naše byty a nebyty. Chceme ale, až se to zaběhne, aby se tato firma rozvíjela a případně se do budoucna starala například také o objekty některých sdružení vlastníků bytů, kteří o to budou mít zájem," řekl náměstek primátora Jiří Bouška.

Při zakládání nové společnosti a převodu všech příslušných agend čeká magistrát nyní intenzivní práce. Cílem ovšem je, aby vše proběhlo plynule a bez problémů. Po přesném definování adresy sídla nové společnosti a příslušných kontaktů bude vše zveřejněno i na webu města.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

16:14 Vyškov: Živočichy bude u Lulečského potoka přitahovat další mokřad

Koncem předloňského léta mohli Vyškované mezi dálničním přivaděčem a rybníkem Kačencem obdivovat mno…