Mladá Boleslav: Město získá bezúplatně další pozemky od státu

22.10.2019 10:51

Město úspěšně pokračuje v jednáních se státem o bezúplatných převodech pozemků v různých částech Mladé Boleslavi. Zastupitelé schválili v pondělí 21. října další tři bezúplatné převody pozemků, které město získá z důvodu veřejného zájmu.

Mladá Boleslav: Město získá bezúplatně další pozemky od státu
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Jak upřesnil náměstek primátora Jiří Bouška, jeden pozemek je v Debři u hřbitova, druhý je v parčíku na rohu Laurinovy a Táborské ulice u 3. ZŠ a třetí pozemek město získá u Nádražní ulice, kde je komunikace, autobusová zastávka a přístup k lávce přes Klenici.

Hlavní dík patří podle náměstka Boušky odboru správy majetku města, který má seznam všech pozemků na území města, které patří státu či státním organizacím a který vede tato jednání. Město jedná o převodech pozemků nejen se státem, ale i s krajem. Většinou jde právě o bezúplatné převody, protože se jedná o veřejný zájem a na řešených pozemcích například vedou komunikace nebo je zde veřejně přístupná zeleň.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Územní studie tentokrát hledí do budoucnosti Henčova a Kosova

22:28 Jihlava: Územní studie tentokrát hledí do budoucnosti Henčova a Kosova

V nedávné době byly dokončeny dvě územní studie, které stanovují rozsah a způsob zástavby na plochác…