Mladá Boleslav: Mladí zdravotníci vyhráli krajské kolo soutěže

27.05.2018 20:06

V pátek 25. května se konalo v lesoparku Štěpánka a u městského bazénu regionální kolo soutěže mladých zdravotníků. Do tohoto postupového klání bylo zaregistrováno celkem 20 vítězných pětičlenných družstev z oblastních kol ve dvou věkových kategoriích z 10 okresů Středočeského kraje.

Mladá Boleslav: Mladí zdravotníci vyhráli krajské kolo soutěže
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Mladou Boleslav reprezentovaly týmy: Základní škola Mladá Boleslav, Václavkova 1082 a kroužek Mladý zdravotník Mladá Boleslav. Oba tyto týmy vyhrály své věkové kategorie a budou město reprezentovat v republikovém kole, které se koná o víkendu 15. až 17. června v Ostravě.

Na soutěžící čekala stanoviště nejen s praktickou první pomocí, která simulují reálné situace s poraněnými (např. pád z prolézačky, tonutí, zranění parkouristů, atd.), ale i doplňkové disciplíny související s tématikou první pomoci a IZS. Za výtečného počasí a ve skvělé atmosféře bojovali účastníci soutěže o účast na republikovém kole. Všechny týmy předvedly skvělé znalosti a dovednosti v poskytování první pomoci, jejich výkony byly na špičkové úrovni. 
Organizátoři děkují za velkou podporu Městskému plaveckému bazénu v Mladé Boleslavi a restauraci Bazén MB. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

22:09 Bohumín letos vrátí nájemníkům rekordní sumu na přeplatcích

Dobrá zpráva pro peněženky téměř čtyř tisíc nájemníků městských bytů. Radnice jim vrátí rekordní pře…