Mladá Boleslav: Na koncertě kapel Seven a Barbecue se vybralo 20 663 korun na dětské centrum

27.09.2015 10:34

Celkem 20 663 Kč darovali návštěvníci pátečního charitativního koncertu na Staroměstském náměstí ve prospěch Dětského centra v Mladé Boleslavi. Odměnou jim byl nejen příjemný pocit, že přispěli na dobrou věc, ale i příjemný zážitek v podobě koncertu bluegrassové kapely Barbecue a následně rockové kapely Seven.

Mladá Boleslav: Na koncertě kapel Seven a Barbecue se vybralo 20 663 korun na dětské centrum
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Odpolední vystoupení skupiny Barbecue s lídrem Jiřím Šubrem nabídlo desítkám přítomných diváků příjemnou pohodu i svižnou a suverénní muziku s řadou pěkných instrumentálních momentů i vlídným humorem. Hned od počátku akce také byly po pódium připevněny krásné kresby žáků ZUŠ Mladá Boleslav, na kterých vyjádřily své představy a motivy dětí z dětských domovů. Své finanční příspěvky mohli diváci předávat rovnou do skleněného boxu pod pódiem.

Po soumraku s nástupem rockové formace Seven se zpěvákem Filipem Šubrem se už počet diváků na náměstí výrazně zvýšil a celková atmosféra dostala dravější energii. Jedna svižná píseň stíhala druhou a tomu odpovídala i dobrá nálada diváků.

Vyvrcholením akce bylo sečtení všech darovaných příspěvků, které na místě organizátor akce Jiří Šubrt předal ředitelce Dětského centra Heleně Tomanové. Ta všem divákům poděkovala za podporu a ujistila je, že darované prostředky využijí pro nové vybavení v pokojích těch nejmenších dětí v jejich centru.

Záštitu nad akcí, kterou Agentura Jiří Šubr Production, převzal poslanec parlamentu Adolf  Beznoska. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tábor ošetřuje stromy na třídě 9. května pneumatickým rýčem

16:31 Tábor ošetřuje stromy na třídě 9. května pneumatickým rýčem

Na třídě 9. května provádějí zaměstnanci Technických služeb Tábor (TST) od 2. května 2024 ošetření k…