Mladá Boleslav: Na koncertě kapel Seven a Barbecue se vybralo 20 663 korun na dětské centrum

27.09.2015 10:34

Celkem 20 663 Kč darovali návštěvníci pátečního charitativního koncertu na Staroměstském náměstí ve prospěch Dětského centra v Mladé Boleslavi. Odměnou jim byl nejen příjemný pocit, že přispěli na dobrou věc, ale i příjemný zážitek v podobě koncertu bluegrassové kapely Barbecue a následně rockové kapely Seven.

Mladá Boleslav: Na koncertě kapel Seven a Barbecue se vybralo 20 663 korun na dětské centrum
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Odpolední vystoupení skupiny Barbecue s lídrem Jiřím Šubrem nabídlo desítkám přítomných diváků příjemnou pohodu i svižnou a suverénní muziku s řadou pěkných instrumentálních momentů i vlídným humorem. Hned od počátku akce také byly po pódium připevněny krásné kresby žáků ZUŠ Mladá Boleslav, na kterých vyjádřily své představy a motivy dětí z dětských domovů. Své finanční příspěvky mohli diváci předávat rovnou do skleněného boxu pod pódiem.

Po soumraku s nástupem rockové formace Seven se zpěvákem Filipem Šubrem se už počet diváků na náměstí výrazně zvýšil a celková atmosféra dostala dravější energii. Jedna svižná píseň stíhala druhou a tomu odpovídala i dobrá nálada diváků.

Vyvrcholením akce bylo sečtení všech darovaných příspěvků, které na místě organizátor akce Jiří Šubrt předal ředitelce Dětského centra Heleně Tomanové. Ta všem divákům poděkovala za podporu a ujistila je, že darované prostředky využijí pro nové vybavení v pokojích těch nejmenších dětí v jejich centru.

Záštitu nad akcí, kterou Agentura Jiří Šubr Production, převzal poslanec parlamentu Adolf  Beznoska. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Obnova veřejného osvětlení přinese výraznou úsporu

20:27 Litoměřice: Obnova veřejného osvětlení přinese výraznou úsporu

Úsporu elektrické energie až o 90 % přinese městu Litoměřice projekt „Obnova soustavy veřejného osvě…