Mladá Boleslav: Na náměstí Republiky vzniklo provizorní parkoviště

11.05.2018 19:09

Rekonstrukce čeká další dvě ulice města, a to Smetanovu (která je už vyfrézovaná a připravena na opravu povrchu) a takzvanou malou TGM, tedy obslužnou komunikaci od Smetanovy po Dukelskou ulici. Jelikož si oprava ulic vyžádá kompletní uzavírky, bylo pro zdejší obyvatele zřízeno dočasné parkoviště, kde mohou po dobu uzavírky nechávat své vozy.

Mladá Boleslav: Na náměstí Republiky vzniklo provizorní parkoviště
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

Parkoviště je umístěno v horní části náměstí Republiky a vjíždět se na něj bude od věžáku, výjezd bude do spojky, která náměstí rozděluje. Průjezd parkovištěm bude jednosměrný a bude upraven dopravním značením. Parkoviště začne fungovat v sobotu 12. května a bude v provozu po celou dobu uzavírek TGM i Smetanovy ulice.

Smetanova ulice má za sebou dvoudenní uzavírku, během níž byl vyfrézován celý povrch silnice. Další práce budou rozděleny do tří etap, první z nich začne ve středu 16. května. další podrobnosti naleznete ZDE.

Na malé TGM začaly práce na opravě plynovodu 10. května, i tady se bude pracovat ve dvou etapách, hotovo by mělo být do poloviny června. Podrobnosti o rekonstrukci obslužné TGM najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

10:23 Olomouc: Na festivalu se spotřebovalo šest a půl tuny tvarůžků

Olomouc provoněly tvarůžkové speciality. Festival byl rekordní co do počtu prodávajících i návštěvno…