Mladá Boleslav: Nízkoprahový klub Činžák se představil veřejnosti

23.09.2017 13:53

Nízkoprahový klub Činžák, který provozuje Proxima Sociale, pozval do svých prostor širokou veřejnost i nové potenciální zájemce. Den otevřených dveří se konal 19. září. „Stejně jako vloni jsme do pozvaných osob z řad veřejnosti z Mladé Boleslavi zařadili také menší děti, které ještě do Klubu chodit kvůli nízkému věku nemohou, ale víme, že zájem z jejich strany je velký“, uvedl vedoucí pracovník zařízení Radan Žemlička.

Mladá Boleslav: Nízkoprahový klub Činžák se představil veřejnosti
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

Při této příležitosti navštívilo Činžák 11 stávajících klientů a 12 dalších lidí z řad veřejnosti, menších dětí bylo z tohoto počtu osm.

Programu se účastnili i zástupce Centra psychologicko-sociálního poradenství Středočeského kraje v Mladé Boleslavi, pracovnice organizace LUMA MB, z.s., klientka Centra 83 nebo lidé bydlící v sousedství Klubu Činžák.

Na programu byla prohlídka prostor, seznámení s prací s dětmi a mládeží, a také společné aktivity s dětmi a klienty klubu. S velkým nadšením byla přijata především výtvarná dílna, zájem byl o malování a kreslení, hrál se fotbálek a k občerstvení byly připraveny limonády.

„Od září letošního roku jsme snížili věkovou hranici pro děti z Mladé Boleslavi, které k nám mohou chodit. Nejmladší ročníky, které mohou Činžák navštěvovat aktuálně, jsou ročník narození 2006, od ledna příštího roku jsme připraveni přijímat i děti, narozené v roce 2007. Reagujeme tak na zvýšenou poptávku těchto dětí. Klub pak mohou navštěvovat až do svých 19 let," dodal Radan Žemlička.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Obnova veřejného osvětlení přinese výraznou úsporu

20:27 Litoměřice: Obnova veřejného osvětlení přinese výraznou úsporu

Úsporu elektrické energie až o 90 % přinese městu Litoměřice projekt „Obnova soustavy veřejného osvě…