Mladá Boleslav: O adventní trhy na Výstavišti byl velký zájem, i když počasí moc nepřálo

28.12.2018 13:49

Večerní adventní trhy na Výstavišti, které se konaly v Mladé Boleslavi podruhé a trvaly od 2. do 23. prosince, se staly lákadlem pro velké množství lidí.

Mladá Boleslav: O adventní trhy na Výstavišti byl velký zájem, i když počasí moc nepřálo
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Na atrakce se podařilo prodat přes 20 tisíc vstupenek a další nezměřitelné množství návštěvníků si přišlo trhy jen prohlédnout, něco dobrého si koupit a užít si vánočně nazdobeného parku. Při loňské premiéře se prodalo sice vstupenek ještě více, ale letos bylo často velmi nevlídné, deštivé i větrné počasí.

Návštěvníci mohli ocenit nejen dvakrát větší počet stánků proti loňské premiéře a různé pouťové atrakce, ale i vánočně nasvícené Výstaviště. To bylo na rozdíl od roku 2017 na menším počtu stromů a naladěné pouze do dvou barev, modré a bílé.

Návštěvníkům trhy nabízely každý podvečer i kulturní program a trvaly denně od 16 do 20 hodin. Kromě téměř dvou desítek stánků s občerstvením i dalším zbožím oceňovali návštěvníci trhů i možnost ohřát se u košů s hořícím dřevem či u speciálních ohřívadel se žhavým uhlím. Pro děti i dospělé byly připraveny atrakce, byly zde autodrom, ruské kolo, malé i velké kolotoče, houpačky a poníky pro svezení malých dětí. Opět se zájemci mohli také svézt kočárem s koňmi. Na každou atrakci byla jednotná cena vstupného 20 Kč.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…