Mladá Boleslav: Od července se rozjedou práce v malé TGM

28.06.2018 9:15

Od pondělí 2. července začnou přípravné práce v tzv. malé TGM, tedy obslužné komunikaci souběžné s třídou T. G. Masaryka od Smetanovy po Dukelskou ulici.

Mladá Boleslav: Od července se rozjedou práce v malé TGM
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Po nedávno ukončených pracích správců sítí zde nyní nastupuje stavební firma, která pro město zajistí finální úpravu komunikace. Aby město ulehčilo problémy s parkováním v této lokalitě, bude vyznačeno a v pondělí 2. 7 také uvedeno do provozu provizorní parkoviště na asfaltové ploše na náměstí Míru. Bude fungovat jen dočasně po dobu oprav v malé TGM a přilehlé části Dukelské ulice.

Se zřízením dočasného parkoviště vyslovila souhlas také Policie ČR. Parkoviště bude určené pro vozidla motoristů z opravovaných lokalit, jak je tomu i na dalším provizorním parkovišti přímo na náměstí Republiky.

Asfaltová plocha pro pěší na náměstí Míru byla již před několika lety využita pro dočasné parkování v době rekonstrukce Staroměstského náměstí.

V postižené lokalitě se nyní opravuje nejen malá TGM a část Dukelské od třídy V. Klementa k Blahoslavově ulici, ale uzavírka a opravy probíhají i v navazující Smetanově ulici. V této části Dukelské jsou plánovány uzavírky do 30. 7., v malé TGM asi do 25. 8.  a ve Smetanově ulici cca do 20. 8.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…