Mladá Boleslav: Oddíly mohou žádat o dotace na sportovní činnost mládeže

17.11.2018 15:51

Také v letošním roce mohou sportovní oddíly v Mladé Boleslavi požádat o dotaci, určenou na sportovní činnost mládeže v roce 2019. Dotace je možné podávat do 31. ledna 2019 do 14 hodin.

Mladá Boleslav: Oddíly mohou žádat o dotace na sportovní činnost mládeže
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

"Poskytnutí dotace je podmíněno prokazatelnou soustavnou a pravidelnou činností, zejména účastí v soutěžích v roce 2018 v kategoriích přípravek mládeže až juniorů (do 19 let) ve sportovních organizacích a dalších subjektech působících v oblasti sportu mládeže v Mladé Boleslavi," vysvětlil náměstek primátora Daniel Marek. Dodal také, že město dlouhodobě podporuje sportování dětí a mládeže, takže i v příštím roce pro tuto oblast počítá s částkou 9 milionů korun.

"Byl bych rád, kdybychom ale ještě více podpořili ne tak známé či okrajovější sporty, které hůře shánějí sponzory pro svou činnost. Fotbal, hokej či florbal to má v tomto ohledu mnohem jednodušší," dodal náměstek Marek.

Prostředky mohou být poskytnuty jen na základě žádosti zaslané poštou na adresu statutárního města Mladá Boleslav anebo předané osobně do podatelny magistrátu.

Podané žádosti projednává komise tělovýchovy a sportu, o přidělení dotace rozhoduje rada města (do výše 50 000 korun) a zastupitelstvo města (nad 50 tisíc).

Odkazy na potřebné formuláře Výzva, Žádost a Příloha žádosti - seznam členů naleznete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…