Mladá Boleslav: Oldtimer Bohemia Rally má opět potřebnou podporu

06.03.2017 11:30

Oldtimer Bohemia Rally 2017 – FIVA se bude konat letos od 8. do 10. června. Pořadatelem akce je Klub historických vozidel Mladá Boleslav společně s městem Mladá Boleslav. Stejně jako loni se zázemí bude nacházet v kulturním domě.

Mladá Boleslav: Oldtimer Bohemia Rally má opět potřebnou podporu
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

„Mohu potvrdit, že akci máme zabezpečenou," prohlásil Mgr. Josef Macoun na začátku března, čili více než dva měsíce před startem Oldtimer Bohemia Rally 2017. Rozhodujícím momentem pro toto prohlášení byla dohoda s automobilkou ŠKODA AUTO, která potvrdila zájem o spolupráci. To je bezesporu důležitá informace, neboť veřejnost si automobilový sport spojuje s městem Mladá Boleslav i s firmou ŠKODA AUTO zcela automaticky.

Mezinárodní asociace FIVA, která celosvětově sdružuje národní kluby veteránských vozidel, mladoboleslavskou rally zařadila do kalendáře Mistrovství světa pod registračním číslem IR 66/2017. Setkání automobilových veteránů v druhém červnovém víkendu v Mladé Boleslavi bude přehlídkou technické dovednosti našich předků, řemeslné zručnosti a láskyplnosti současných majitelů starých vozidel, sportovním soupeřením i společenskou událostí s doprovodným kulturním programem.

Nenechte si ujít pohled na krásu historických vozidel a přijďte na Staroměstské náměstí v době startů a dojezdů vozidel. Tuto akci také tradičně podporuje i město Mladá Boleslav.

Více informací najdete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

22:08 Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

Festival vína VOC Znojmo, jedinečný svátek vína, vinařů a všech příznivců vinného moku, máme už témě…