Mladá Boleslav: Oldtimer Bohemia Rally se pojede v září

17.06.2020 8:38

V roce 2020 se již po jedenácté bude konat Oldtimer Bohemia Rally – FIVA. Centrem soutěže bude jako vždy město automobilů Mladá Boleslav. Nemění se ani osvědčený formát soutěže. Původně naplánovaný červnový termín soutěže byl z důvodu COVID-19 posunut na 10. – 12. září 2020.

Mladá Boleslav: Oldtimer Bohemia Rally se pojede v září
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Oldtimer Bohemia Rally 2020 je znovu zařazen do nejvyšší kategorie FIVA International. Hlavním městem soutěže zůstává Mladá Boleslav. Ovšem trasy jednotlivých etap a tím pádem i cílová místa jsou jiná, než v roce 2019. Automobily navštíví zámek Stránov, město Jičín a Mělník. Centrem mezinárodně významného setkání automobilových veteránů bude Dům kultury Mladá Boleslav. Ten obsadí sídlo ředitelství, zde bude probíhat administrativní přejímka a v těsné blízkosti bude probíhat technická přejímka. V letošním roce zde také proběhnou každý den starty a cíle všech etap.

Organizátoři připravují soutěž pro přibližně 90 posádek v několika kategoriích, pro vozidla vyrobená do roku 1990. Rally bude přístupná pro vozidla, která mají FIVA ID Kartu, což je podmínkou pro účast na podnicích FIVA. Vozidla bez FIVA ID Karty se mohou zúčastnit v kategorii non-FIVA. Klub historických vozidel je ochoten poradit a pro zájemce tuto identifikaci zajistit, pokud ji majitel vozu dosud nemá.

Přípravný tým bude občany a zájemce průběžně informovat o průběhu příprav celé akce na svých internetových stránkách i v denním tisku. Generálním partnerem akce je Škoda Auto, dále akci podpoří město Mladá Boleslav, Středočeský kraj a Laureta Auto.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Proč jste odpískali jednání o penzích?

Nemyslíte, že jste tím koalici nahráli na smeč, že bude tvrdit, jak ona něco prosadila, že vás přizvala k jednání, ale vy jste to odmítli? Kdybyste jednali dál, mohli jste předložit vlastní návrhy, možná by neprošli, ale bylo by evidentní, že jste je podali a chtěli jste reformu, která je potřeba ře...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Rekonstrukce kanalizace a komunikace v Šantově ulici

19:27 Olomouc: Rekonstrukce kanalizace a komunikace v Šantově ulici

Kompletní obnovou uličního profilu projde slepý úsek Šantovy ulice od parkoviště po tř. 17. listopad…