Mladá Boleslav: Oprava silnice v Bezděčíně omezí také dopravu

13.10.2019 19:27

V pondělí 14. října startuje v Bezděčíně oprava komunikace po uložení inženýrských sítí. V souvislosti s těmito stavebními pracemi bude také platit uzavírka provozu. Úplná uzavírka na křižovatce ulic Pražská a Bezděčínská bude platit od 14. října do 15. listopadu, v samotné Pražské ulici od zmíněné křižovatky s Bezděčínskou pak bude uzavírka až do 15. prosince. Tato dopravní omezení ovlivní také hned několik autobusových linek MHD.

Mladá Boleslav: Oprava silnice v Bezděčíně omezí také dopravu
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Kvůli uzavírkám v Bezděčíně musí od pondělí 14. října lidé, kteří využívají městské autobusové dopravy, počítat s komplikacemi hned na několika linkách. Tato uzavírka omezí linky 40, 41 a 42, a to až do 15. listopadu.  Zmíněné linky budou rozděleny a vynechají některé zastávky na své trase. Pro linku 40 bude v provozu náhradní linka, která bude obsluhovat příměstské oblasti Bezděčín, Dubce a Podchlumí. Linka bude zcela zdarma a pojede následující trasou: Městský stadion, Václava Klementa, Na Výstavišti, Staroměstské náměstí, Podolec, Dubce, Na Hejtmance, Podchlumí, Bezděčín, rozcestí (dočasná zastávka),

Linka 40

Trasa: do zastávky Staroměstské náměstí pojede po své trase, dále pojede ulicí Nádražní, Vinecká a Bezděčínská do zastávky Chrást, odkud pojede dále po své trase zastávkou Na Sahaře a Sahara, Náměstí a dále až do zastávky Autobusové stanoviště.

Vynechané zastávky: Podolec, Mileny Hážové, Podchlumí, Letecké muzeum, Na Hejtmánce, Bezděční rozc.

Linka 41

Trasa: linka bude začínat zastávkou Bezděčín, rozcestí a bude pokračovat po své trase až na konečnou do Zalužan. V opačném směru bude končit také na zastávce Bezděčín, rozcestí.

Vynechané zastávky: Sahara, náměstí, Na Sahaře, Chrást

Linka 42

Trasa: po své trase pojede až do zastávky Staroměstské náměstí, poté jede ulicí Pražská do zastávky Podolec (náhradní zastávka), dále ulicí Pražská do Bezděčína.

Vynechané zastávky: Pod Hradem, Akuma, Čejetičky, most, Neuberk rozc., Na Sahaře, Chrást

Podrobnosti o uzavírce a dále o náhradní dopravě naleznete ZDE, ZDE, ZDE a ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…