Mladá Boleslav: Postup projednání návrhu nového územního plánu

02.09.2019 15:36

K 30. červenci letošního roku předal zpracovatel, kterým je Atelier T - plan, s.r.o. Praha, návrh nového Územního plánu Mladá Boleslav k jeho projednání. Tento návrh bude veřejnosti doručený veřejnou vyhláškou a celý návrh nového Územního plánu Mladá Boleslav včetně vyhodnocení jeho vlivů na udržitelný rozvoj území bude zveřejněn do 4. října 2019 na webových stránkách města. Zde bude zveřejněna i veřejná vyhláška, obsahující mimo jiné informaci, jakým způsobem je možné k návrhu uplatnit připomínky.

Mladá Boleslav: Postup projednání návrhu nového územního plánu
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

S dotčenými orgány proběhne neveřejné společné jednání a dotčené orgány mohou v zákonem stanovené lhůtě uplatnit k návrhu svá stanoviska. Všechny uplatněné připomínky a stanoviska dotčených orgánů budou po uplynutí lhůty k jejich uplatnění vyhodnoceny. Na základě výsledku jejich vyhodnocení bude návrh Územního plánu Mladá Boleslav upraven a dále projednán v řízení o územním plánu, jehož součástí je i veřejné projednání spojené s odborným výkladem projektanta.

Mimo zveřejnění kompletního návrhu Územního plánu Mladá Boleslav na webových stránkách města Mladá Boleslav pak bude možné do hlavního výkresu, obsahujícího rozdělení území města do jednotlivých funkčních ploch a podmínek využití jednotlivých funkčních ploch, nahlédnout v přízemí hlavní budovy Magistrátu města Mladá Boleslav (vestibul vedle podatelny).

Hlavní výkres návrhu Územního plánu Mladá Boleslav a podmínky využití jednotlivých funkčních ploch budou ve vestibulu magistrátu (Komenského nám. 61, přízemí) vystaveny do 4. října 2019.

V elektronické podobě návrh ÚP najdete na úřední desce ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Novinkou letošního programu Industry Open je likérka v Prádle

16:29 Plzeň: Novinkou letošního programu Industry Open je likérka v Prádle

Letní program akcí stezky Industry Open startuje v polovině května. Návštěvníkům se po loňském úspěc…