Mladá Boleslav: Práce na mostě pokračují a s nimi i přestupky chodců

10.07.2019 17:11

Na přemostění u Mešťáků pokračují stavební práce, kvůli kterým bude minimálně celé léto zcela uzavřena křižovatka ulic Laurinova, Havlíčkova a Mjr. Frymla.

Mladá Boleslav: Práce na mostě pokračují a s nimi i přestupky chodců
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

Vedení města žádá občany o pochopení nejen kvůli dopravním komplikacím, ale i nutnosti pracovat někdy i během víkendů či ve večerních a nočních hodinách. Jedině tak bude možné dosáhnout toho, aby se stavba a s ní i úplná uzavírka neúměrně neprotahovaly. Uzavírka platí i pro chodce, z nichž někteří dostali již pokuty od městské policie za porušení zákazu chůze přes stavbu.

Například v sobotu před 15. hodinou zjistili strážníci při kontrole křižovatky U Měšťáků dvě osoby, které nerespektovaly dopravní značení zakazující vstup chodcům a překonaly 2 metry vysoké oplocení staveniště. Strážníci osoby vyzvali, aby opustily prostor staveniště a po kontrole totožnosti vyřešili přestupek pokutou na místě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

13:05 Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

Plast je celosvětově nejvíce využívaný obalový materiál, stejně tak tvoří největší podíl tříděného o…