Mladá Boleslav: Práce na školní jídelně ve Václavkově ulici pokračují

02.08.2017 13:08

Čilý stavební ruch pokračuje o prázdninách na školní jídelně 7. a 8. základní školy. Její budova totiž prochází velkou rekonstrukcí, celý objekt čeká důkladné zateplení. Na stavební práce se přišel podívat náměstek primátora Daniel Marek.

Mladá Boleslav: Práce na školní jídelně ve Václavkově ulici pokračují
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

"V budově budou vyměněna okna, zateplíme i fasádu a také střechu. Jde vlastně o druhou etapu rekonstrukce této školní jídelny, která slouží žákům 7. a 8. základní školy a také veřejnosti," vysvětlil náměstek Marek.

Školní jídelna ve Václavkově ulici je mezi boleslavskými  školskými stravovacími zařízeními největší, denně tu vaří pro více než tisíc lidí.

V minulém roce prošla rekonstrukcí a modernizací kuchyň včetně gastronomického vybavení a vzduchotechniky, vyměněno bylo také devět oken.
Ve druhé etapě budou vyměněna okna na celé jídelně, bude zateplena fasáda a střecha, budova dostane nový hromosvod nebo otopná tělesa. Celková cena rekonstrukce bude zhruba 9,7 milionu korun včetně DPH.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Boněcký rybník. Nová čtvrť pro kvalitní bydlení

19:27 Zlín: Boněcký rybník. Nová čtvrť pro kvalitní bydlení

Celkem 400 bytů, z toho 280 na městských pozemcích a 120 na parcelách soukromých investorů nabídne n…