Mladá Boleslav: Práce na třídě Václava Klementa se přesunou ke kruhovému objezdu

07.06.2021 12:59

Stavba administrativního centra společnosti Škoda Auto, která probíhá už několik týdnů a ovlivňuje dopravu na třídě Václava Klementa, postupuje do další fáze. Nyní je na řadě stavba přeložky vodovodního řadu, která si vyžádá částečnou uzavírku provozu a dopravní opatření na TVK v úseku od ulice 17. listopadu po kruhový objezd u Fóra. Práce budou probíhat postupně ve čtyřech etapách, začnou 9. června a skončí 27. srpna.

Mladá Boleslav: Práce na třídě Václava Klementa se přesunou ke kruhovému objezdu
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Práce jsou rozděleny do čtyř etap, první potrvá od 9. do 25. června a částečná uzavírka v těchto dnech bude v úseku od ulice 17. listopadu k parkovišti před č.p. 902.

Na ni naváže druhá etapa, která potrvá od 30. června do 20. července, uzavřeno bude parkoviště před č.p. 902 po celé délce. V této etapě bude také dočasně zrušena autobusová zastávka pro veškerou autobusovou dopravu (linkovou i MHD) ve směru na Kosmonosy (naproti Foru), a to bez náhrady.

Třetí etapa bude probíhat od 21. července do 5. srpna a dojde k uzavírce poloviny komunikace u areálu stavebnin (bude umožněn pouze výjezd, vjezd bude z kruhového objezdu).

Poslední etapa je naplánována od 6. do 27. srpna a uzavřena bude v té době druhá polovina komunikace u areálu stavebnin a přilehlý chodník.

Podrobnosti naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

22:09 Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

Okresní soud v Opavě svým rozsudkem zamítl žaloby podané MgA. Alešem Kománkem proti statutárnímu měs…