Mladá Boleslav: Pražská ulice projde rekonstrukcí, opravy si vyžádají uzavírku

24.03.2021 12:09

Po velikonočních svátcích, tedy v úterý 6. dubna, startuje rekonstrukce povrchu komunikace v Pražské ulici.

Mladá Boleslav: Pražská ulice projde rekonstrukcí, opravy si vyžádají uzavírku
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

V Bezděčíně si tato oprava vyžádá dopravní omezení včetně úplné uzavírky, dočasná úprava dopravy se dotkne jak přímo Pražské ulice, tak navazujících ulic v okolí. Práce zde budou rozděleny na tři etapy a budou mít rovněž dopad na jízdní řády autobusů.

Anketa

Má být Slavia potrestána za údajné rasistické napadení hráče Glasgow Rangers?

4%
96%
hlasovalo: 10277 lidí

První etapa potrvá od 6. do 19. dubna, během této doby bude platit úplná uzavírka.

Navazující etapa, která potrvá od 20. dubna do 2. května, přinese uzavírku částečnou dopravu mimo špičku budou řídit semafory, v době dopravní špičky (od 06:30 hod. do 17:00 hodin) budou na místě regulovčíci, kteří budou dopravu řídit tak, aby byla zajištěna větší kapacita zúžené komunikace.

Třetí etapa potrvá jen jeden den, 2. května, a bude znamenat opět úplnou uzavírku Pražské ulice až k exitu 40 na dálnici D10.

Uzavírka Pražské ulice ovlivní i veřejnou hromadnou dopravu, a to jak dálkové autobusy, tak MHD.  Zde se to dotkne městských linek 41,42 A R3, které budou využívat dočasnou zastávku.

Od 6. do 19. dubna bude přesunuta zastávka Mladá Boleslav, Bezděčín na silnici směřující k železničnímu přejezdu za křižovatkou od Chrástu do prostoru k domům čp. 24 a čp. 48.

V sobotu 1. května pak budou zastávky Bezděčín; Na Hejtmánce; Podolec; a Viničná pro linku 260812 z Prahy do Mladé Boleslavi zrušena bez náhrady.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Žatec: Za Žateckým pokladem

16:31 Žatec: Za Žateckým pokladem

Regionální muzeum nabízí zábavu i dobrodružství v nové aplikaci.