Mladá Boleslav: Rada schválila několika organizacím neinvestiční dotace

25.03.2017 7:35

Rada města schválila 23. 3. neinvestiční dotace hned několika organizacím.

Mladá Boleslav: Rada schválila několika organizacím neinvestiční dotace
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Například Centru pro integraci cizinců je určeno 45 000 Kč na úhradu nákladů na pořádání jazykových kurzů češtiny ro cizince žijící v Mladé Boleslavi, dále 35 000 Kč Diecézní charitě Litoměřice na zajištění pečovatelské služby, kterou poskytuje v Mladé Boleslavi a okolí. Informoval o tom náměstek primátora Michal Kopal.

Rada dále také schválila dotaci 5000 Kč Oblastní charitě Sobotka pro seniory v Domově pokojného stáří Libošovice a 20 000 Kč Oblastní charitě Červený Kostelec, ve kterých žijí i občané Mladé Boleslav . Dalších 30 000 Kč dostane Svaz tělesně postižených na úhradu nákladů spojených s pronájmem bazénu a masérskými službami v roce 2017.

Rada schválila také smlouvy s tradičními partnery v oblasti poskytování sociálních služeb. příslušné neinvestiční dotace organizacím ve výši, se kterou již počítá schválený rozpočet města na rok 2017. Tyto smlouvy bude ještě schvalovat zastupitelstvo. Jde o dotaci 200 000 Kč společnosti Proxima Sociale na provoz nízkoprahového zařízení pro děti a mládež Klub Činžák a 150 000 Kč organizaci Semiramis na provoz K-centra v Ptácké ulici. Semiramis se zabývá prací s drogově závislými osobami a má zásadní podporu města i v podobě bezplatné výpůjčky tohoto městského objektu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…