Mladá Boleslav: Rally Bohemia ovlivní dopravu ve městě

03.07.2020 18:46

Letošní ročník Rally Bohemia se už tradičně bude částečně odehrávat přímo v Mladé Boleslavi. Populární rychlostní zkouška Staroměstská a slavnostní ceremoniály, těšící se zájmu tisíců diváků, opět ovlivní dopravu ve městě.

Mladá Boleslav: Rally Bohemia ovlivní dopravu ve městě
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Úplné uzavírky provozu a zákaz zastavení budou platit už 9. července večer, konkrétně od 21 do 23 hodin, kdy se pojede seznamovací zkouška s tratí RZ Staroměstská. Platí pro ulice Regnerova, Bezděčínská, Vinecká, Pod Borkem, Štyrsova, Pražská, Na Šafranici, Viničná, Ve Skalici, Na Kozině, Pivovarská + Pivovarská parkoviště – bez odtahu s výjimkou ulic Pod Borkem, Viničná, Ve Skalici, Na Kozině, Pivovarská + Pivovarská parkoviště. Zákaz zastavení zde bude platit v době od 16 do 24 hodin. Současně bude platit omezení rychlosti v okolí křižovatky ulic Pražská, Regnerova a Štyrsova na 30km/h.

Stejná opatření v těchto lokalitách budou platit samozřejmě i v době konání vlastní rally, tedy 11. července od 08 do 14 hodin a 12. července od 11 do 19 hodin.

Uzavírka se dotkne rovněž Staroměstského náměstí, a to v termínech 9.července od 13:00 hod do 18:00 hodin, 11. července od 8 do 14 hodin a také 12. července od 11 do 19 hodin.

S omezením musí počítat řidiči opět i u Domu kultury, kde sídlí ředitelství závodu, z tohoto důvodu bude parkoviště před kulturákem od 8. do 12. července úplně uzavřeno. Ve středu 8. července od 11 do 18 hodin navíc bude platit zákaz zastavení v ulicích Dukelská a Šmilovského v prostoru před Domem kultury.

Podrobnosti naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Záchranná akce byla úspěšná

10:23 Prostějov: Záchranná akce byla úspěšná

V pátek 19. dubna proběhlo v katastrálním území obce Čechy pod Kosířem taktické cvičení složek integ…