Mladá Boleslav: Rekonstrukce mostu u Měšťáků pokračuje, aktuálně platí výluka vlaků

04.08.2019 13:49

Oprava jedné z nejfrekventovanějších křižovatek ve městě pokračuje další etapou, most u Měšťáků je aktuálně na křižovatce ulic Havlíčkova, Laurinova a Mjr. Frymla stále uzavřen.

Mladá Boleslav: Rekonstrukce mostu u Měšťáků pokračuje, aktuálně platí výluka vlaků
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Od čtvrtečního dopoledne zde platí také mimořádná výluka vlaků, která byla nařízena z bezpečnostně preventivních důvodů. Už na začátku rekonstrukce se ukázalo, že v mostě chybí dvě konzole, jimiž bylo upevněno vedení plynu. Během prací začaly být nestabilní i zbývající konzole, proto byla do doby, než dojde k odstranění této situace, pro jistotu vlaková doprava přerušena. Práce zatím probíhají podle původního harmonogramu tak, aby od začátku školního roku mohl být most alespoň v omezeném režimu zprůjezdněn.

Mezi hlavním nádražím a zastávkou Mladá Boleslav, město, tak jezdí náhradní autobusová doprava. V neděli by se situace měla vrátit opět do normálu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…