Mladá Boleslav: Rekonstrukce mostu u Měšťáků pokračuje, aktuálně platí výluka vlaků

04.08.2019 13:49

Oprava jedné z nejfrekventovanějších křižovatek ve městě pokračuje další etapou, most u Měšťáků je aktuálně na křižovatce ulic Havlíčkova, Laurinova a Mjr. Frymla stále uzavřen.

Mladá Boleslav: Rekonstrukce mostu u Měšťáků pokračuje, aktuálně platí výluka vlaků
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Od čtvrtečního dopoledne zde platí také mimořádná výluka vlaků, která byla nařízena z bezpečnostně preventivních důvodů. Už na začátku rekonstrukce se ukázalo, že v mostě chybí dvě konzole, jimiž bylo upevněno vedení plynu. Během prací začaly být nestabilní i zbývající konzole, proto byla do doby, než dojde k odstranění této situace, pro jistotu vlaková doprava přerušena. Práce zatím probíhají podle původního harmonogramu tak, aby od začátku školního roku mohl být most alespoň v omezeném režimu zprůjezdněn.

Mezi hlavním nádražím a zastávkou Mladá Boleslav, město, tak jezdí náhradní autobusová doprava. V neděli by se situace měla vrátit opět do normálu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Otevření dopravního terminálu a nového podchodu pod železnicí

11:33 Vsetín: Otevření dopravního terminálu a nového podchodu pod železnicí

Ve Vsetíně se dnes uskutečnilo slavnostní otevření společného odbavovacího terminálu pro železniční …