Mladá Boleslav: S nástupem jara přibývá oprav chodníků a komunikací

24.03.2016 19:17

S nástupem jara a příznivějším počasí pro stavební práce také přibývá různých oprav chodníků a komunikací. V současnosti největší je rekonstrukce plynovodu v Havlíčkově ulici, která je spojena v úseku od Husovy po Jaselskou ulici s úplnou dopravní uzavírkou. Opravy chodníků probíhají například v Zalužanské ulici a Laurinově ulici.

Mladá Boleslav: S nástupem jara přibývá oprav chodníků a komunikací
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Rekonstrukce v Havlíčkově ulici potrvá delší dobu a dopravní uzavírka je povolena až do 30. června. Na této části komunikace se kromě rekonstrukce plynovodu chystá provést práce i VAK Mladá Boleslav a nakonec finální úpravu komunikace i město Mladá Boleslav.

V Zalužanské ulici Správa komunikací pracuje na opravě zhruba padesát metrů dlouhého úseku chodníku podél zdejší klubovny a travnatého hřiště, který naváže na již dříve opravený chodník také ze zámecké dlažby. V Laurinově ulici se v současné době stejná firma zajišťuje pro město opravu chodníku mezi Žižkovou ulicí a areálem hasičů.

Řada drobných oprav se provádí po celém městě v návaznosti na zjištění a podněty při kontrole nově vyčištěných ulic a veřejně přístupných prostranství. I tyto drobné opravy postupně přispívají k celkovému zlepšování vzhledu městských ulic.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Brno: Česká pošta a magistrát otevřely první třípřepážkovou poštu Partner

11:17 Brno: Česká pošta a magistrát otevřely první třípřepážkovou poštu Partner

V Brně v Orlí ulici byla slavnostně otevřena první třípřepážková pošta Partner v České republice. Pr…