Mladá Boleslav: Sdílená kola nextbike budou jezdit i nadále

12.05.2021 6:32

Už rok jezdí v Mladé Boleslavi sdílená kola společnosti nextbike, a Boleslaváci si je velmi oblíbili. Smlouva ale v květnu končí, proto město vypsalo nové výběrové řízení na poskytovatele sdílených kol. Rada města na svém pondělním zasedání schválila výběr firmy nextbike, jediným kritériem přitom byla cena, a tato společnost opět nabídla nejnižší cenu.

Mladá Boleslav: Sdílená kola nextbike budou jezdit i nadále
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

"Jsem velmi rád, že si lidé na sdílená kola zvykli a hojně tuhle službu využívají, je to jedním z kroků, jak usnadnit dopravu po městě," uvedl první náměstek primátora Jiří Bouška.

Společnost nextbike tak bude systém sdílených kol na Mladoboleslavsku provozovat v letech 2021 až 2024, a vzhledem k nové nabídce je služba pro město ještě levnější než dosud. Polovinu nákladů by měl hradit Nadační fond Škoda Auto.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…