Mladá Boleslav: Společný projekt se sdružením R-Mosty

24.12.2018 11:19

Zastupitelé schválili uzavření smlouvy o partnerství s organizací R-Mosty. Město ve spolupráci s touto organizací plánuje od ledna 2019 realizovat projekt spolufinancovaný z operačního programu Zaměstnanost s názvem „Dobré bydlo“.

Mladá Boleslav: Společný projekt se sdružením R-Mosty
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

Cílem projektu bude práce s klienty sociálních bytů i dalšími potřebnými osobami, se kterými se budou terénní sociální pracovníci setkávat v jejich přirozeném prostředí. Vedoucím partnerem projektu by měla být organizace R-Mosty, která v Mladé Boleslavi již provozuje azylový dům pro matky s dětmi a s touto prací má zkušenosti. Informoval o tom náměstek primátora Jiří Bouška.

Kvůli projektu město přijme šest pracovníků do odboru sociálních věcí.

Pro město tento projekt, jehož realizace se plánuje zhruba od ledna 2019 do srpna 2021, nepředstavuje žádné další náklady. Podle Boušky se předpokládá, že i po skončení doby projektu se bude město a sdružení R-Mosty snažit získat další podporu na jeho pokračování.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice získají napojení na vysokorychlostní trať

13:37 Pardubice získají napojení na vysokorychlostní trať

Správa železnic pokračuje v přípravách sítě vysokorychlostních tratí, o pokračujících pracích přijel…