Mladá Boleslav: Sportovní akce se stěhuje z Výstaviště před Bondy centrum

24.06.2021 7:29

Celý červen si mohou obyvatelé Mladé Boleslavi užívat v parku Výstaviště letní sportovní seriál Sportujeme se Spořkou. Z původní velké jednorázové akce vznikla vlivem okolností, samozřejmě především vlivem pandemie, akce s cyklickým opakováním.

Mladá Boleslav: Sportovní akce se stěhuje z Výstaviště před Bondy centrum
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

"Osobně si myslím, že to vůbec není na škodu, protože si díky tomu můžeme v parku na Výstavišti vyzkoušet každý týden od čtvrtka do úterý něco nového, a pořádně si každou disciplínu užít," uvedl náměstek primátora Daniel Marek, který si přišel v pondělí vyzkoušet jednu z disciplín. Nově se akce stěhuje z Výstaviště na prostranství před obchodní centrum Bondy, kde bude až do 13. července.

Sportovní seriál postupně nabízí 10 sportovních disciplín, vždy dvě až tři najednou, například střelbu laserovou zbraní na speciální terč, doplněnou o skákání angličáků,  měření síly stisku, cyklistický trenažér, zábavná nafukovací ninja dráha, sprinterský závod na interaktivním veslařském trenažéru, běh na 10 metrů letmo nebo hod basebalovým míčkem na rychlost. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…