Mladá Boleslav: V Domě kultury se chystá zastřešení atria

26.02.2014 11:00

Rada města minulý týden revokovala původní a schválila nové usnesení, které se týká uzavření smlouvy o partnerství k projektu „Metalová cesta Mladou Boleslaví II. etapa“ se společností Kultura města Mladá Boleslav.

Mladá Boleslav: V Domě kultury se chystá zastřešení atria
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Bylo to nutné proto, že se původní projekt rozšířil o zastřešení atria v Domě kultury a tím se i zvýšila částka ve smlouvě, ke které se město zavazuje projekt spolufinancovat. Informoval o tom náměstek primátora Adolf Beznoska.

Projekt Metalová cesta Mladou Boleslaví II rozšiřuje o nová stanoviště stávající metalovou cestu a počítá s vytvořením zajímavých upoutávek při vjezdech do Mladé Boleslavi. Nyní je po příslušném schválení projekt rozšířen o zastřešení atria v Domě kultury. "V atriu by měla vzniknout výstavní a hudební síň. Bude samozřejmě záležet na tom, zda získáme příslušnou dotaci," řekl náměstek primátora Daniel Marek.

Podle nového znění smlouvy se město jako partner zavazuje financovat projekt v roce 2014 a 2015 částkou ve výši maximálně osm milionů korun. Částka odpovídající 85% výše uznatelných nákladů bude žadatelem vrácena partnerovi po poskytnutí dotace z Regionálního operačního programu Střední Čechy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mb-net.cz

inflace

jeden z posledních vašich slibů byl, že inflace klesne. A zase jste se hodně mýlil, inflace v České republice stoupá!! jak je to možné?? Stát vám platí 14 poradců, mezi nimi Křečka, to ani on nevěděl že inflace a ceny budou neustále stoupat?? Tak k čemu tam vlastně všichni jste ???

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Informace o plánovaném uzavření psího parku není pravdivá

7:04 Mladá Boleslav: Informace o plánovaném uzavření psího parku není pravdivá

V minulém týdnu se na plotě psího parku nedaleko polikliniky Modrá hvězda objevila cedule s informac…