Mladá Boleslav: V Jiráskově ulici začala oprava povrchu silnice a s ní spojená uzavírka

05.12.2018 13:02

V pondělí 3. prosince začala rekonstrukce povrchu vozovky v Jiráskově ulici, konkrétně v úseku od křižovatky s Laurinovou ulicí až k železniční trati.

Mladá Boleslav: V Jiráskově ulici začala oprava povrchu silnice a s ní spojená uzavírka
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Oprava potrvá čtrnáct dní, dokončena by tak měla být nejpozději 18. prosince. Průtahy nejsou možné, protože v druhé polovině prosince již nebudou pracovat obalovny. Po tuto dobu zde bude platit nezbytná uzavírka provozu provozu, a to ve dvou etapách. První etapa se týká úseku Jiráskovy ulice od Laurinovy k parkovišti, podél bloku domu č.p. 845-841. Zde bude platit úplná uzavírka po celou dobu. Druhá etapa se dotkne křižovatky Laurinovy a Jiráskovy ulice, tady bude ovšem uzavírka jen částečná, a to od 12. do 18. prosince,l doprava zde bude řízena kyvadlově za pomoci semaforu.

V Jiráskově a sousední Sirotkově ulici bude také omezeno parkování, přesná místa vymezí přechodné dopravní značky zákaz zastavení, ty zde budou umístěny vždy minimálně týden předem a bude na nich uvedeno konkrétní datum, kdy se zde nesmí zastavit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

16:14 Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

Duševní zdraví a osobní rozvoj mladé generace podporují nově otevřené tzv. terapeutické a seberozvoj…