Mladá Boleslav: V čištění ulic budou změny kvůli klimatickým podmínkám

24.03.2020 6:32

Vzhledem ke klimatickým podmínkám a ranním mrazům nebude v úterý 24. března čištěno Komenského náměstí a přesouvá se na pátek 17. dubna od 5 hodin.

Mladá Boleslav: V čištění ulic budou změny kvůli klimatickým podmínkám
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Na začátku příštího týdne bude výjezd techniky a ručařů proti harmnogramu zřejmě opožděn z důvodu ranního chladného počasí. Poud by nešlo dopolední čištění provést vůbec, přesune se vyčištění dané lokality zhruba o dva týdny. Naopak čištění plánovaná po poledni proběhnou.

Také se odsouvá čištění dvou částí ulice B. Němcové, kde měla očista proběhnout ve dnech 1. a 3. dubna. Vzhledem k tomu, že to přímo zasahuje a ovlivňuje špatné parkování způsobené uzavřením části Palackého ulice, bude tato lokalita vyčištěna později. Tedy po zprůjezdnění ulice Palackého od Husovy ulice až k Laurinově.

Vedení města žádá občany, aby i v tyto mimořádné dny sledovali dopravní značení a nenechávali svá vozidla parkovat v místě čištěných ulic. Pokud někdo opomene přeparkovat, nebudou ovšem následovat restrikce. Compag za asistence městské policie zajistí šetrné přemístění vozidla a po vyčištění jeho opětovné vrácení na původní místo.

Compag i v době celostátní karantény provádí kvalitní úklid, který je nezbytný pro zachování čistoty i snížení nečistot v ovzduší. Svoz komunálního a tříděného odpadu včetně veškerého pravidelného úklidu je nezbytný i v současné době, kdy se produkce odpadu výrazně zvyšuje.

Společnost Compag se také podílí na humanitární pomoci, naváží lehátka, deky i roušky na určená místa.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Záchranná akce byla úspěšná

10:23 Prostějov: Záchranná akce byla úspěšná

V pátek 19. dubna proběhlo v katastrálním území obce Čechy pod Kosířem taktické cvičení složek integ…