Mladá Boleslav: V září začíná rekonstrukce další průjezdné komunikace

31.08.2013 20:23

Již v příštím týdnu začne rekonstrukce dalšího vnitrobloku s průjezdnou komunikací na severním sídlišti. Přichází na řadu první průjezdná komunikace vlevo v ulici U Stadionu od křižovatky u Kauflandu směrem k ulici Na Radouči.

Mladá Boleslav: V září začíná rekonstrukce další průjezdné komunikace
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

"Tuto stavbu zajistíme s pomocí dotace z programu Regenerace panelových sídlišť. Dotace bude ve výši 70 procent, zbylou část zaplatí město. Stavba bude hotova do konce října," řekl dnes náměstek primátora Adolf Beznoska, který se aktivně podílí na vyjednání a získání těchto dotací pro město.

Město již v předešlých letech zajistilo s pomocí dotací rekonstrukce všech vnitrobloků na opačné straně ulice U Stadionu ve směru k ulici U Penzionu. I nově zahajovaná oprava bude mít podobný průběh. "Součástí rekonstrukce bude rozšíření parkovacích míst pro bydlící, úprava zeleně a mobiliáře, úprava a zformování parkování u nedaleké mateřské školy. Upraví se i místa pro svozové nádoby na komunální odpad," řekl Beznoska. Oprava zahrne samozřejmě i nový povrch průjezdné komunikace a úpravy cest.

Tato rekonstrukce bude první etapou úprav plánovaných na této straně ulice U Stadionu, které budou následovat podle finančních možností města a v případě úspěchu při získávání dalších dotací. Připraven je také projekt opravy vnitrobloků v ulici Mládežnická.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mb-net.cz

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

22:09 Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

Mozaikovou lunetu Maxe Švabinského s názvem Budovatelé Národního divadla budou moci již brzy obdivov…