Mladá Boleslav: Zastupitelé schválili revizi ve výdajové části rozpočtu

27.08.2019 15:36

Zastupitelé města na jednání v pondělí 26. srpna schválili rozpočtové opatření, které umožňuje provést rozsáhlou revizi rozpočtu ve výdajové části v celkovém objemu 74 762 930 Kč.

Mladá Boleslav: Zastupitelé schválili revizi ve výdajové části rozpočtu
Foto: cenapp.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Primátor Raduan Nwelati uvedl, že se jedná o přesuny a doplnění finančních prostředků dle aktuální realizace jednotlivých akcí. Ze 74 milionů korun ušetřených v rámci plánovaných výdajů ve schváleném rozpočtu se 59 milionů uplatní v investicích a zbytek v provozní části.

V provozní části se například počítá s většími výdaji na čištění města či navýšení platů a zajištěním příspěvků na bydlení pracovníkům Pečovatelské služby města Mladá Boleslav. V investicích se počítá s pokrytím výdajů například na opravu chodníku v Pražské ulici, na opravu střechy na MŠ Sluníčko, na opravy vnitrobloků, na nové semafory v Jilemnického ulici na křižovatce s Jičínskou, na navýšení výdajů na zateplení 9. ZŠ či navýšení výdajů na nová WC na 3. ZŠ i na opravu chodníku ve spodní části Laurinovy ulice (od mostu u Měšťáků k Ptácké ulici) a na mnoho dalších staveb, oprav a projektů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Ladislav Václavec byl položen dotaz

Zdraví máme jen jedno

Pane senátore, hlasoval jste pro senátní novelu zaměstnávání zahraničních zubařů u nás. Tito studenti medicíny, možná lékaři mají pracovat pod dohledem českého l=kaře, který asi podle vás nemá co na práci a tak bude dohlížet. Bez řádně ukončené zkoušky z českého jazyka a slevovat z náročnosti aproba...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Třebíč: Revitalizace zámeckého parku začíná

22:09 Třebíč: Revitalizace zámeckého parku začíná

Po obnově oblíbeného parku Hrádek se dostane péče i tomu zámeckému. Aktuálně jsou dokončeny přípravn…