Mladá Boleslav hledá vánoční strom pro Staroměstské náměstí

11.08.2019 18:16

Přestože letní prázdniny jsou stále v plném proudu, město Mladá Boleslav již jako každoročně začalo s předstihem hledat vhodný vánoční strom, který ozdobí tradiční vánoční trhy na Staroměstském náměstí a bude rozsvícen první adventní neděli.

Mladá Boleslav hledá vánoční strom pro Staroměstské náměstí
Foto: mb-net.cz
Popisek: Hrad uprostřed města Mladá Boleslav

Jaké podmínky musí strom splnit? Měl by být minimálně 15 až 20 metrů vysoký, měl by mít dobrý zdravotní stav, bezchybný vzhled, rovnoměrné zvětvení a pravidelný kmen. a důležitá je i dobrá dostupnost pro těžkou techniku: Vzhledem k tomu, že se strom nesmí poškodit, využívá se při jeho pokácení jeřáb a tahač s návěsem. Tato technika nemůže vjíždět mimo nezpevněné komunikace, které navíc musí být dostatečně široké.

Pokud má někdo zájem nabídnout vánoční strom, měl by se ozvat nejpozději do konce září 2019. Kontaktní osoba je Markéta Bobeničová, referent oddělení služeb – úsek zeleně, e-mail ZDE, tel.: 326 716 147.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

19:06 Mladá Boleslav: Na telematický systém bude napojena i městská hromadná doprava

Autobusy MHD v Mladé Boleslavi budou v blízké budoucnosti také napojeny na řídicí dopravní systémy. …