Mladá Boleslav vyhlašuje první dvě výzvy v rámci IPRÚ

07.01.2017 21:12

Statutární město Mladá Boleslav jako nositel integrované strategie IPRÚ Mladá Boleslav vyhlašuje ke dni 5. ledna 2017 první dvě výzvy k předkládání neinvestičních projektových záměrů směřujících do sociální oblasti.

Mladá Boleslav vyhlašuje první dvě výzvy v rámci IPRÚ
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav
"Jsem velmi rád, že se po naší velké snaze podařilo vyhlásit první dvě výzvy. Pevně věřím, že během roku budou další výzvy z oblasti dopravy a školství, na které jsme v rámci IPRÚ také zajistili evropské dotace, rychle následovat," řekl náměstek primátora Jiří Bouška.

Obě zmiňované výzvy jsou vyhlášeny jako kontinuální, s datem ukončení příjmů projektových záměrů k 14. 9. 2018. Financování schválených projektových záměrů bude zajištěno z evropských strukturálních fondů prostřednictvím Operačního programu Zaměstnanost. 

Na základě výzev vyhlášených nositelem strategie budou potenciální žadatelé z území IPRÚ předkládat projektové záměry, které budou projednány na úrovni pracovních skupin a předloženy Řídícímu výboru IPRÚ k rozhodnutí o vydání souladu či nesouladu s integrovanou strategií. Potvrzení o souladu či nesouladu s integrovanou strategií je povinnou přílohou k žádosti o dotaci, a to v rámci výzvy vyhlášené řídícím orgánem pro integrované projekty.

Výzva číslo 1 je zaměřena na zvýšení zaměstnanosti znevýhodněných osob na trhu práce a projekty budou soutěžit o celkovou evropskou dotaci ve výši 20 mil. Kč. 

Výzva č. 2 je poté zaměřena na zlepšení uplatnění sociálně vyloučených ve společnosti a pro projekty zejména neziskového sektoru je připraveno 80 mil. Kč evropských prostředků. 

  • Kompletní znění obou výzev včetně všech příloh naleznete na webu města ZDE.
  • Další podrobnosti zjistíte na odboru řízení projektů - kontakty ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Dobrý den, pane Okamuro,

je SPD ochotná ke spolupráci, příp. k vytvoření koalice s KSČM pro parlamentní volby v příštím roce? Děkuji.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Ve městě začal odchyt přemnožených nutrií

20:27 Zlín: Ve městě začal odchyt přemnožených nutrií

Statutární město Zlín zahájilo ve spolupráci s externí firmou odchyt přemnožených nutrií. První odch…